dimecres, 13 de juny del 2012

NOVA JUNTA DE GOVERN / NUEVA JUNTA DE GOBIERNO



El passat 9 de Juny de 2012 es va celebrar a Barcelona, l'Assemblea General del "Sindicat dels empleats del Registres de la Propietat i Mercantils de Catalunya" (SRC), en la qual ha estat triada la nova Junta de Govern, formada per:

President: Jordi Maldonado
Vicepresidents: Margarita Carreras i Agustí Ayats
Secretari: Joan Carles Fatjo
Tresorer: Angel F. Lao
Vocals: Noemi Raposo, Alícia Rodríguez, Isabel Viñas i Joan Miquel Diaz.

El nostre objectiu primordial és apropar aquesta associació sindical als
nostres companys i companyes, per defensar els seus drets i interessos, que com a resultat de la reforma laboral, ens planteja nous reptes en la negociació amb l'APR. La subrogació d'empresa i, l'adaptació de les categories i la seva promoció, són dos d'els nostres màxims objectius. Esperem que es resolgui amb la màxima celeritat possible, per la qual cosa treballarem dur, i ens esforçarem a mantenir-vos informats.

Agrair-vos el suport i la confiança rebuda fins al moment, traduïda en les noves afiliacions rebudes, tan necessàries per fer front a aquest nou procés negociador.


Jordi Maldonado.
President del Sindicat dels empleats del Registres de la Propietat i
Mercantils de Catalunya


"NOUS TEMPS, NOVES CIRCUMSTÀNCIES, NOVES MANERES DE FER"


___________________________________________________________________________________






Estimado/a compañero/a:

El pasado 9 de Junio de 2012 se celebró en Barcelona, la Asamblea General del "Sindicat dels empleats del Registres de la Propietat i Mercantils de Catalunya" (SRC), en la que se ha sido elegida la nueva Junta de Gobierno, formada por:

Presidente: Jordi Maldonado
Vicepresidentes: Margarita Carreras y Agustí Ayats
Secretario: Joan Carles Fatjo
Tesorero: Angel F. Lao
Vocales: Noemi Raposo, Alícia Rodríguez, Isabel Viñas y Joan Miquel Diaz.

Nuestro objetivo primordial es acercar esta asociación sindical a nuestros compañeros y compañeras, para defender sus derechos e intereses, que como resultado de la reforma laboral, nos plantea nuevos retos en la negociación con la APR. La subrogación de empresa y la adaptación de las categorías y su promoción, son dos de nuestros máximos objetivos. Esperamos que se resuelva con la máxima celeridad posible, por lo que trabajaremos duro, y nos esforzaremos en manteneros
informados.

Agradeceros el apoyo y la confianza recibida hasta el momento, traducida en las nuevas afiliaciones recibidas, tan necesarias para hacer frente a este nuevo proceso negociador.

Jordi Maldonado.
President del Sindicat dels empleats del Registres de la Propietat i
Mercantils de Catalunya


"NUEVOS TIEMPOS, NUEVAS CIRCUNSTANCIAS, NUEVAS MANERAS DE HACER"